Sänk dina lånekostnader

Det finns många olika sätt att sänka sina lånekostnader för privatlån, bostadslån, billån eller snabblån. Man kan tex slå samman många smålån med högra räntor till ett lån med lägre ränta. Eller så kan man ta hjälp av nedan företag som hjälper dig att få svar från många olika banker och låneinstitut. Genom att samla ett tjugotal banker och låneinstitut under ett och samma tak tvingar de bankerna att tävla om att erbjuda bästa möjliga villkor till alla kunder. Oftast behövs endast en enda kreditupplysning. Oftast är dessa tjänster kostnadsfria.

Generella grundkrav:
– Minst 18 år gammal
– Bosatt i Sverige
– Årsinkomst på minst 100 000kr
– Inga obetalda skulder hos kronofogden

ADVISA

Advisa hjälper dig med med lån upp till 400 000kr och efter att du har fått erbjudande från flera banker får du hjälp av en personlig rådgivare dig helt kostnadsfritt att göra rätt val.
Advisa – Vi hjälper dig till rätt lån. Läs mer här.

ZMARTA

Oavsett om du vill ta ett nytt lån, samla dina lån eller köpa en ny bil så ger Zmarta dig alltid mest lån för pengarna. Låna upp till 500 000kr.
Läs mer om Zmarta.se

COMPRICER

Compricer startades 2005 för att hjälpa dig att hitta bättre avtal för din privatekonomi. Compricer tyckte helt enkelt att det fanns för få bra jämförelsetjänster som kunde hjälpa dig med försäkringar, elavtal, banktjänster och bredbandsleverantörer.
Jämför privatlån hos Compricer här